LMC Tourer Lift Citroen Camper 165 PK Dak airco zonnepaneel /Nieuwstaat!

Tourer Lift Citroen Camper 165 PK Dak airco zonnepaneel /Nieuwstaat!

Alles over de auto

Over de LMC Tourer Lift Citroen Camper 165 PK Dak airco zonnepaneel /Nieuwstaat!

Kilometerstand 17.097 km
Bouwjaar 2023
Kleur wit
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Carrosserievorm Half-integraal
Aantal deuren 3
Onderhoudsboekje dealer
BTW/Marge BTW

Deze complete kampeerwagen is van het merk LMC. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze LMC camper hagelbestendig. Sportievere kampeerders zullen graag van het handige fietsenrek gebruik maken.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, cabineverduistering en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De standaardzit biedt niet alleen de nodige zitgelegenheid, maar kan ook worden omgebouwd tot slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. De aparte bedden waarmee de camper is uitgerust bieden een ruime slaapplek aan 2 personen. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodems en de traagschuimmatrassen op de bedden. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Doordat deze camper met een hordeur is uitgerust, heeft u in de camper geen last van insecten. Met de aanwezige zonnepanelen produceert u zelf schone energie. U bespaart zo in de kosten en u bent ook nog eens duurzaam bezig. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel en de buitenlamp een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Om onze vraagprijzen zo scherp mogelijk te houden zijn wij veel onderweg opzoek naar nieuwe voorraad.
Dit zorgt ervoor dat wij niet altijd op locatie aanwezig zijn, daarom is het verstandig om voordat u langs komt contact op te nemen voor een afspraak.

Technisch

Aantal versnellingen 6
Vermogen 165 pk
Lengte 741 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 295 cm

Opties

Interieur
Elektrisch bedienbare ramen Lengte bedden Boiler Boordcomputer Draaibare voorstoelen Cruise control 12Volt aansluiting Armsteun Twee aparte bedden Ringverwarming Kachel Verduistering mogelijkheid in cabine Hefbed Vloerverwarming Airco met elektronische regeling Douche Stuurbekrachtiging
Overige
Met garage TV Schotel Zonnepanelen Toilet Beloopbaar dak Roetfilter Ruimtebesparend reservewiel Koelkast Cassettetoilet
Infotainment
Audio installatie Carkit TV-aansluiting Navigatiesysteem Achteruitrijcamera Navigatie Radio cd speler
Veiligheid
Alarm Airbag passagier Airbag bestuurder Anti Blokkeer Systeem
Exterieur
Luifel Hagel bestendig dak Fietsendrager + lift Afzuigkap Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening Grote Luifel Centrale deurvergrendeling

Milieu

Energielabel

Neem contact op

Je ontvangt automatisch een kopie van deze mail.
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Autoverkoop Heerenveen
Bel ons gerust voor persoonlijk advies
06 - 512 103 73
NL
Totaal € 88.950
Bedankt voor je aanvraag. Hij is verzonden!
Totaal € 88.950
Top